Професійно-технічне училище №32
Четверг, 29.09.2022, 01:27
Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Міні-чат

Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
       

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІАЬНОГО АНАЛІЗУ».

3 РОЗРЯД 

Дата  заняття

Тема заняття

Завдання

для самопідготовки. (дистанційне навчання)

Кількість годин

16.04.

2021

 ТЕМА: «Перетворення мікроорганізмами органічних сполук» (вуглецю, азоту, сірки, фосфору, заліза та інших елементів. Синтез мікроор-ганізмами білка і біологічно активних речовин).

Основи мікробіології  тема № 6,7,8.

Дати відповіді на питання до теми

7

21.04.

2021

 ТЕМА «Поняття про інфекції та імунітет»; особливості визначення показників води: нітритів, нітратів, хлоридів, сульфатів, окиснюваності;   

Основи мікробіології  тема №  9.

Дати відповіді на питання до теми

7

23.04.

2021

ТЕМА «Основні методи мікробіологічних досліджень» (поняття про барвники, методи забарвлення бактерій; техніку приготування фіксованого та зафарбованого мазка; приготування препаратів мікроорганізмів; виділення чистих культур бактерій).

1.Міробіологія тема «Вивчення морфології мікроорганізмів. Мікроскопія»

2.Мікробіологія методичні вказівки ст.34-49

Дати відповіді на питання до теми

7

28.04.

2021

ТЕМА «Поняття про поживні середовища, техніку їх приготування та посіву на різні види середовищ».

 

1.Мікробіологія тема «Принципи складання поживних середовищ для культивування мікроорганізмів».

2.Мікробіологія методичні вказівки ст. 23-34.

Дати відповіді на питання до теми 1.

7

30.04.

2021(6год)

ТЕМА:  Санітарно-бактеріологічне дослідження  ґрунту, повітря, води, змивів з рук, одягу, інвентарю, устаткування.

 

http://ir.nusta.edu.ua/bitstream/123456789/4851/1/4573_IR.pdf

2.Мікобіологія тема «Визначення мікробної забрудненості предметів побуту і рук.

2.Мікробіологія методичні вказівки ст56-63.

3. Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-208

Дати відповіді на питання до теми

6

30.04.

2021(1год)

 

   ТЕМА: «Бактеріологічний анаіз            молока, молочних продуктів»  (визначення бакте-ріальної забрудненості, фальсифікації)

1.Мікобіологія тема «Визначення мікробного числа молока».

2. Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf

  Ст.. 111-113

5

 

ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз м’яса, риби, меду».

 

1Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf

Ст. 22-42,43-63, 66,

5

 

ТЕМА:  «Бактеріологічний аналіз ґрунту».

1.Мікроорганізми ґрунту повітря води

2. . Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-173

5

Всього

 

 

50

 

-->