Дата заняття
|
Тема заняття
|
Завдання
для самопідготовки. (дистанційне навчання)
|
Кількість годин
|
16.04.
2021
|
ТЕМА: «Перетворення мікроорганізмами органічних сполук» (вуглецю, азоту, сірки, фосфору, заліза та інших елементів. Синтез мікроор-ганізмами білка і біологічно активних речовин).
|
Основи мікробіології тема № 6,7,8.
Дати відповіді на питання до теми
|
7
|
21.04.
2021
|
ТЕМА «Поняття про інфекції та імунітет»; особливості визначення показників води: нітритів, нітратів, хлоридів, сульфатів, окиснюваності;
|
Основи мікробіології тема № 9.
Дати відповіді на питання до теми
|
7
|
23.04.
2021
|
ТЕМА «Основні методи мікробіологічних досліджень» (поняття про барвники, методи забарвлення бактерій; техніку приготування фіксованого та зафарбованого мазка; приготування препаратів мікроорганізмів; виділення чистих культур бактерій).
|
1.Міробіологія тема «Вивчення морфології мікроорганізмів. Мікроскопія»
2.Мікробіологія методичні вказівки ст.34-49
Дати відповіді на питання до теми
|
7
|
28.04.
2021
|
ТЕМА «Поняття про поживні середовища, техніку їх приготування та посіву на різні види середовищ».
|
1.Мікробіологія тема «Принципи складання поживних середовищ для культивування мікроорганізмів».
2.Мікробіологія методичні вказівки ст. 23-34.
Дати відповіді на питання до теми 1.
|
7
|
30.04.
2021(6год)
|
ТЕМА: Санітарно-бактеріологічне дослідження ґрунту, повітря, води, змивів з рук, одягу, інвентарю, устаткування.
|
http://ir.nusta.edu.ua/bitstream/123456789/4851/1/4573_IR.pdf
2.Мікобіологія тема «Визначення мікробної забрудненості предметів побуту і рук.
2.Мікробіологія методичні вказівки ст56-63.
3. Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-208
Дати відповіді на питання до теми
|
6
|
30.04.
2021(1год)
|
ТЕМА: «Бактеріологічний анаіз молока, молочних продуктів» (визначення бакте-ріальної забрудненості, фальсифікації)
|
1.Мікобіологія тема «Визначення мікробного числа молока».
2. Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf
Ст.. 111-113
|
5
|
|
ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз м’яса, риби, меду».
|
1Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf
Ст. 22-42,43-63, 66,
|
5
|
|
ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз ґрунту».
|
1.Мікроорганізми ґрунту повітря води
2. . Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-173
|
5
|
Всього
|
|
|
50
|