СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІАЬНОГО АНАЛІЗУ».
3 РОЗРЯД
| 
  Дата заняття  | 
 
  Тема заняття  | 
 
  Завдання для самопідготовки. (дистанційне навчання)  | 
 
  Кількість годин  | 
 
| 
  16.04. 2021  | 
 
  ТЕМА: «Перетворення мікроорганізмами органічних сполук» (вуглецю, азоту, сірки, фосфору, заліза та інших елементів. Синтез мікроор-ганізмами білка і біологічно активних речовин).  | 
 
  Основи мікробіології тема № 6,7,8. Дати відповіді на питання до теми  | 
 
  7  | 
 
| 
  21.04. 2021  | 
 
  ТЕМА «Поняття про інфекції та імунітет»; особливості визначення показників води: нітритів, нітратів, хлоридів, сульфатів, окиснюваності;  | 
 
  Основи мікробіології тема № 9. Дати відповіді на питання до теми  | 
 
  7  | 
 
| 
  23.04. 2021  | 
 
  ТЕМА «Основні методи мікробіологічних досліджень» (поняття про барвники, методи забарвлення бактерій; техніку приготування фіксованого та зафарбованого мазка; приготування препаратів мікроорганізмів; виділення чистих культур бактерій).  | 
 
  1.Міробіологія тема «Вивчення морфології мікроорганізмів. Мікроскопія» 2.Мікробіологія методичні вказівки ст.34-49 Дати відповіді на питання до теми  | 
 
  7  | 
 
| 
  28.04. 2021  | 
 
  ТЕМА «Поняття про поживні середовища, техніку їх приготування та посіву на різні види середовищ». 
  | 
 
  1.Мікробіологія тема «Принципи складання поживних середовищ для культивування мікроорганізмів». 2.Мікробіологія методичні вказівки ст. 23-34. Дати відповіді на питання до теми 1.  | 
 
  7  | 
 
| 
  30.04. 2021(6год)  | 
 
  ТЕМА: Санітарно-бактеріологічне дослідження ґрунту, повітря, води, змивів з рук, одягу, інвентарю, устаткування. 
  | 
 
  http://ir.nusta.edu.ua/bitstream/123456789/4851/1/4573_IR.pdf 2.Мікобіологія тема «Визначення мікробної забрудненості предметів побуту і рук. 2.Мікробіологія методичні вказівки ст56-63. 3. Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-208 Дати відповіді на питання до теми  | 
 
  6  | 
 
| 
  30.04. 2021(1год) 
  | 
 
  ТЕМА: «Бактеріологічний анаіз молока, молочних продуктів» (визначення бакте-ріальної забрудненості, фальсифікації)  | 
 
  1.Мікобіологія тема «Визначення мікробного числа молока». 2. Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf Ст.. 111-113  | 
 
  5  | 
 
| 
  
  | 
 
  ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз м’яса, риби, меду». 
  | 
 
  1Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf Ст. 22-42,43-63, 66,  | 
 
  5  | 
 
| 
  
  | 
 
  ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз ґрунту».  | 
 
  1.Мікроорганізми ґрунту повітря води 2. . Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-173  | 
 
  5  | 
 
| 
  Всього  | 
 
  
  | 
 
  
  | 
 
  50  | 
 










 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


