СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІАЬНОГО АНАЛІЗУ».
3 РОЗРЯД
Дата заняття |
Тема заняття |
Завдання для самопідготовки. (дистанційне навчання) |
Кількість годин |
16.04. 2021 |
ТЕМА: «Перетворення мікроорганізмами органічних сполук» (вуглецю, азоту, сірки, фосфору, заліза та інших елементів. Синтез мікроор-ганізмами білка і біологічно активних речовин). |
Основи мікробіології тема № 6,7,8. Дати відповіді на питання до теми |
7 |
21.04. 2021 |
ТЕМА «Поняття про інфекції та імунітет»; особливості визначення показників води: нітритів, нітратів, хлоридів, сульфатів, окиснюваності; |
Основи мікробіології тема № 9. Дати відповіді на питання до теми |
7 |
23.04. 2021 |
ТЕМА «Основні методи мікробіологічних досліджень» (поняття про барвники, методи забарвлення бактерій; техніку приготування фіксованого та зафарбованого мазка; приготування препаратів мікроорганізмів; виділення чистих культур бактерій). |
1.Міробіологія тема «Вивчення морфології мікроорганізмів. Мікроскопія» 2.Мікробіологія методичні вказівки ст.34-49 Дати відповіді на питання до теми |
7 |
28.04. 2021 |
ТЕМА «Поняття про поживні середовища, техніку їх приготування та посіву на різні види середовищ».
|
1.Мікробіологія тема «Принципи складання поживних середовищ для культивування мікроорганізмів». 2.Мікробіологія методичні вказівки ст. 23-34. Дати відповіді на питання до теми 1. |
7 |
30.04. 2021(6год) |
ТЕМА: Санітарно-бактеріологічне дослідження ґрунту, повітря, води, змивів з рук, одягу, інвентарю, устаткування.
|
http://ir.nusta.edu.ua/bitstream/123456789/4851/1/4573_IR.pdf 2.Мікобіологія тема «Визначення мікробної забрудненості предметів побуту і рук. 2.Мікробіологія методичні вказівки ст56-63. 3. Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-208 Дати відповіді на питання до теми |
6 |
30.04. 2021(1год)
|
ТЕМА: «Бактеріологічний анаіз молока, молочних продуктів» (визначення бакте-ріальної забрудненості, фальсифікації) |
1.Мікобіологія тема «Визначення мікробного числа молока». 2. Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf Ст.. 111-113 |
5 |
|
ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз м’яса, риби, меду».
|
1Мікрбоогія харчових продуктів http://anatomy.luguniv.edu.ua/ukr_studies/food_microbiology.pdf Ст. 22-42,43-63, 66, |
5 |
|
ТЕМА: «Бактеріологічний аналіз ґрунту». |
1.Мікроорганізми ґрунту повітря води 2. . Мікробіологія Т.М.Чорна ст. 162-173 |
5 |
Всього |
|
|
50 |